Tennisles Amsterdam Winter

Tennisles Amsterdam Winter

Ben je op zoek naar tennisles in Amsterdam in de winter? Bij Tennisschool Amsterdam kun je in het winterseizoen altijd terecht.

In het najaar kun je bij Tennisschool Amsterdam ook gewoon tennislessen volgen.

Bij Tennisschool Amsterdam draait het om kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en speelplezier. De tennislessen worden aangeboden in een ontspannen en goede sfeer. Meld je nu aan voor een tennisles in de winter.

Tennisles Amsterdam Winter.jpg

Tennis in de winter

Tennislessen volgen bij Tennisschool Amsterdam. Kleinschalig, persoonlijk, vol speelplezier.

Tennisles Amsterdam Winter: Of je nou gewoon een uurtje een balletje wilt slaan of meerdere tennislessen neemt, wij hebben precies wat je nodig hebt voor een goede tennisles in het Amsterdamse winterseizoen.

Bij wie moet ik zijn voor tennisles Amsterdam winter?

Het is mogelijk ook in het winterseizoen tennislessen te volgen bij Tennisschool Amsterdam. En het mooie is, een lidmaatschap is bij Tennisschool Amsterdam niet nodig.

Bel voor de beschikbaarheid, er is maar een beperkt aantal plaatsen vrij voor tennisles Amsterdam winter.

Boek nu een tennisles Amsterdam winterseizoen of bel Tennisschool Amsterdam voor meer informatie: 06 11003631

Wanneer is het Tennisles Amsterdam Winter seizoen?

Het winterseizoen voor tennisles amsterdam winter loopt van 1 oktober tot 1 april.

Voordelen tennisles Amsterdam winter

Tenniscoach Paul van Helvert over de voordelen van tennisles Amsterdam winterseizoen: “Ook in de winter staat het speelplezier op de tennisbaan voorop. Wij nemen tijdens tennisles Amsterdam winter uitgebreid de tijd om te zorgen dat je voetenwerk goed is, je tijdens het spel de juiste spieren gebruikt. We stellen samen met jou bereikbare doelen op om je techniek, tactiek, concentratie en conditie te verbeteren.”

Neem contact op met tenniscoach Paul van Helvert

Buiten tennisles Amsterdam winter volgen

Wintertennis kan ook in de buitenlucht op een grevelbaan. Lekker in de buitenlucht een balletje slaan, blijven bewegen. Deze lessen zijn weersafhankelijk. Als niet-lid kun je vanaf 15 oktober bij Tennisschool Amsterdam terecht op de buitenbanen.

Bij Tennisschool Amsterdam kun je elke winter spelen op de mooiste tennisbanen van Amsterdam. Naast het Frans Otten Stadion is er de beschikking over verlichte tennisbanen.

Binnen tennisles Amsterdam winter boeken

Te koud buiten? Tennisschool Amsterdam maakt gebruik van de 8 comfortabele indoor tennisbanen in het Frans Otten Stadion aan het Ijsbaanpad in Amsterdam Zuid.

Tenniscoach Paul van Helvert biedt verschillende tennistraining programma’s tijdens het winterseizoen.

Locatie tennisles Amsterdam winter

In de winter kunnen tennislessen gevolgd worden bij Tennisschool Amsterdam. Het is in het winterseizoen niet verplicht om lid van een tennisvereniging te zijn.

Tennislessen in de winter kunnen altijd doorgaan omdat we niet afhankelijk zijn van het weer. De verlichte en verwarmde tennisbanen van het Frans Otten Stadion zijn centraal gelegen. Zeker als je in Amsterdam woont, ben je natuurlijk lekker dicht in de buurt. En als je van buiten komt, rijd je zo de ring af en je bent er.

Kosten tennisles Amsterdam winter

Je kunt indoor privéles volgen, met z’n tweeën of in een groep van 4 of 8 personen.

Wij bieden tennislessen en tennistrainingen voor iedereen. Het tarief voor een tennisles is vanaf 47 euro per lesuur (50 minuten) exclusief baanhuur.

Neem nu contact op met tenniscoach Paul van Helvert of bel Tennisschool Amsterdam voor meer informatie: 06 11003631

Tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature
— Andre Agassi

Tennisles Amsterdam winter is gezond

Regelmatig matig intensief tennissen tijdens de wintermaanden gaat gepaard met sterkere botten en een lager risico op overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten.

Om je gezondheid goed op peil te houden, is van alle sporten tennis de meest gezonde keuze. Niet alleen vanwege de directe gevolgen voor de fysieke en geestelijke gezondheid, maar ook omdat je tennis je leven lang kunt beoefenen.

Neem contact op voor tennisles Amsterdam winterseizoen


Binnen Tennis Amsterdam, Ijsbaanpad