Tennisles Amsterdam

Aandacht voor jou staat tijdens de tennisles centraal. Tennis je liever alleen of in een groep? We zijn zeer flexibel in het inplannen van tennisles. Bel nu voor een afspraak voor tennisles Amsterdam bij Tennisschool Amsterdam of schrijf je in.


Schrijf je in bij Tennisschool Amsterdam door onderstaand formulier in te vullen:

Naam *
Naam
Telefoon
Telefoon
Vul je telefoonnummer in
Tennisles

Tennisles Amsterdam bij Tennisschool Amsterdam staat voor: Kleinschalig, persoonlijk en speelplezier. Bij Tennisschool Amsterdam geven we gepassioneerd en doelgericht tennisles voor privé, senioren, kinderen en expats. Of je nou gewoon een uurtje wilt tennissen of een tennis training neemt met meerdere tennislessen, bij Tennisschool Amsterdam hebben we precies wat je nodig hebt. 

Tennisles Amsterdam

Tennisles Amsterdam

Tennisschool Amsterdam

Benodigdheden tennisles Amsterdam

Paul van Helvert, tenniscoach Tennisschool Amsterdam: “Goed schoeisel, een goed racket, misschien wel twee, eentje als reserve is nooit weg. Een tennisoutfit. Je enthousiasme en je inzet, want dat is wel belangrijk. Ik zorg voor de ballen.” 

Vragen over tennisles Amsterdam bij Tennisschool Amsterdam? Bel tenniscoach Paul van Helvert voor meer informatie.


Kosten tennisles Tennisschool Amsterdam

Het tarief voor een privé tennisles bij Tennisschool Amsterdam is vanaf 45 euro voor 50 minuten, maar bij Tennisschool Amsterdam maken we daar een vol uur van. N.B. Dit is exclusief baanhuur Frans Otten Stadion. Er zijn daluren en piekuren voor baanhuur, waardoor de kosten verschillend zijn, tussen de 25 en 32,50 euro. Meer weten over kosten en mogelijkheden van tennisles Amsterdam? Bel nu met tenniscoach Paul van Helvert.


Mogelijkheden tennisles bij Tennisschool Amsterdam

Groepslessen: Tennisles Amsterdam 

€ 115,- p.p. — 10 lessen

€ 45 — 50 minuten les

Groepslessen zijn in principe voor 4 personen; tennislessen zijn eventueel ook uit te breiden naar 8 personen (op 2 banen). Groepslessen gaan alleen door bij minimaal 4 deelnemers op gelijkwaardig niveau. In overleg zijn ook groepslessen mogelijk voor minder dan 4 personen. Bel met tenniscoach Paul van Helvert voor meer informatie over groepslessen of schrijf je in.


Privé Tennisles Amsterdam

€ 45 — 50 minuten les 

N.B. Alle tarieven zijn exclusief huur van tennisbaan in het Frans Otten Stadion. Bel voor meer informatie over groepslessen bij Tennisschool Amsterdam. Bel of mail met tenniscoach Paul van Helvert voor meer informatie over privé tennisles of schrijf je in.