Tennis Ijsbaanpad bij Tennisschool Amsterdam

Tennisschool Amsterdam is de beste optie voor tennisles bij het Ijsbaanpad. Kleinschalig, persoonlijk en met speelplezier. Of je nu je service beter wilt plaatsen, scoren met een volley of werken aan je voetenwerk of gewoon een balletje wilt slaan.

Wij bieden in samenwerking met het Frans Otten Stadion in Amsterdam Zuid tennislessen aan voor alle leeftijden.

Tenniscoach Paul van Helvert heeft een achtergrond als sportfysiotherapeut bij Ajax. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als tennistrainer 🎾


tennis Ijsbaanpad.jpg

Tennisschool Amsterdam

Tennisschool amsterdam aan het ijsbaanpad. Kleinschalig, persoonlijk en speelplezier

Locatie tennis Ijsbaanpad Amsterdam

Tennislessen volg je bij Tennissschool Amsterdam in het Frans Otten Stadion. Gelegen midden in de Sportas Amsterdam aan het ijsbaanpad 43 , is dit een prachtige locatie voor tennis in Amsterdam.

Tenniscoach Paul van Helvert: “Tennisschool Amsterdam is vrij centraal gelegen. Zeker als je in Sportas Amsterdam woont, ben je natuurlijk lekker dicht in de buurt. En als je van buiten komt, rijd je zo de ring af en je bent er. Je hoeft niet Amsterdam te doorkruisen om er te komen, dus dat is wel zo gemakkelijk.”


Kosten tennis ijsbaanpad

Tennisschool Amsterdam biedt tennisles en tennis training voor iedereen. Het tarief voor een tennisles is vanaf 47 euro per lesuur (50 minuten) exclusief baanhuur.

Neem nu contact op met tenniscoach Paul van Helvert of bel voor meer informatie: 06 11003631


Waar moet je zijn voor tennis ijsbaanpad?

Het Ijsbaanpad is een straat in Amsterdam Zuid. De Amsterdamsche IJsclub zette hier altijd een gebied onder water om een ijsvlakte te creeëren: dat is de oorsprong van het Ijsbaanpad.

Tegenwoordig kun je hier terecht voor tennis bij Tennisschool Amsterdam. Dankzij de makkelijke ligging van Tennisschool Amsterdam in het Frans Otten stadion aan de ringweg A 10 van Amsterdam, is het complex gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer.

Met professionele tennisbanen en samen met een ervaren en gediplomeerde tenniscoach is het de leukste optie voor tennisles bij het Ijsbaanpad.

 

Tennis ijsbaanpad binnenbanen

Tennisschool Amsterdam geeft tennisles nabij het ijsbaanpad midden in de Sportas Amsterdam.

Bij Tennisschool Amsterdam kun je terecht voor tennislessen op de binnenbanen van het Frans Otten Stadion aan het ijsbaanpad 43. Binnentennis is bijzonder omdat het altijd door kan gaan, omdat we niet afhankelijk zijn van het weer. Centraal gelegen. Zeker als je in Amsterdam woont, ben je natuurlijk lekker dicht in de buurt. En als je van buiten komt, rijd je zo de ring af en je bent er.


Tennis ijsbaanpad zomerlidmaatschap

Het Frans Otten Stadion heeft de mogelijkheid een speciaal zomerlidmaatschap voor indoor tennis af te sluiten (15 april tot 30 september). Met dit zomerlidmaatschap kun je zorgeloos tennislessen bij Tennisschool Amsterdam boeken.


Tennis ijsbaanpad lesmogelijkheden

Tennisschool Amsterdam is gelegen aan een prachtige locatie op de Zuidas, in het Frans Otten Stadion.

Mogelijkheden tennis Ijsbaanpad:

N.B. Tennis Ijsbaanpad bij Tennisschool Amsterdam is exclusief baanhuur van het Frans Otten Stadion.


Tennis ijsbaanpad naast het Olympic Hotel

Pal naast het Olympisch Stadion in Amsterdam, Nederlands beroemdste en meest iconische sporttempel, staat het Olympic Hotel. Het hotel, ook wel bekend als Olympic Hotel, staat aan het IJsbaanpad en is onderdeel van de Sportas Amsterdam.

In het nabijgelegen Tennisschool Amsterdam kunnen sporters, zakenmensen, expats en leisure-gasten tennis spelen.

Bel Tennisschool Amsterdam voor meer informatie: 06 11003631

You always want to win. That is why you play tennis, because you love the sport and try to be the best you can at it.
— Roger Federer