Wintertennis Amsterdam bij Tennisschool Amsterdam

Wat zijn de mogelijkheden van wintertennis Amsterdam bij Tennisschool Amsterdam?

Tennisschool Amsterdam biedt, in samenwerking met het Frans Otten Stadion, wintertennis aan in de winterperiode voor iedereen, van jong tot oud.

Wintertennis Amsterdam is bij ons: Kleinschalig, persoonlijk en met speelplezier. Of je nou gewoon fijn wil tennissen, lekker tegen een bal wil slaan of meerdere tennislessen neemt, Tennisschool Amsterdam heeft precies wat je nodig hebt.

Tenniscoach Paul van Helvert van Tennisschool Amsterdam is een pro tennis coach en heeft een achtergrond als sportfysiotherapeut. Wel zo handig tijdens het winterseizoen.

Wintertennis Amsterdam.jpg

Wintertennis in Amsterdam

Bij tennisschool amsterdam: persoonlijk, kleinschalig en vol speelplezier


Seizoen Wintertennis Amsterdam

Het winterseizoen voor tennis Amsterdam loopt van 1 oktober tot 1 april.

Gedurende dit seizoen speelt ervaren en gediplomeerde tenniscoach Paul van Helvert samen met jou op de 8 verwarmde tennisbanen voorzien van Tennisfloor Pro in het Frans Otten Stadion.


Voordelen wintertennis Amsterdam

 • Meteen vanaf de buitenbanen doorspelen op de binnenbanen

 • Altijd kunnen doorspelen, ongeacht weersomstandigheden

 • Niveau kunnen verhogen door continuïteit

 • Zekerheid van tennisles

 • Vrij om eigen groep samen te stellen


Benodigdheden wintertennis Amsterdam

Paul van Helvert, tenniscoach Tennisschool Amsterdam: “Goed schoeisel, een goed racket, misschien wel twee, eentje als reserve is nooit weg. Een tennisoutfit. Je enthousiasme en je inzet. Ik zorg voor de ballen.”

Mogelijkheden wintertennis Amsterdam


Kosten wintertennis Amsterdam

Wat zijn de kosten voor wintertennis Amsterdam? Bij ons kun je in het najaar terecht voor privé tennislessen en groepslessen, voor kinderen, senioren en expats. We bieden wintertennis en tennistrainingen aan voor iedereen.

Het tarief voor een tennisles is vanaf 47 euro per lesuur (50 minuten) exclusief baanhuur.

Neem nu contact op met tenniscoach Paul van Helvert.


Binnenbaan wintertennis Amsterdam

Bij Tennisschool Amsterdam kun je ook in guur weer wintertennis spelen op een van verwarmde banen van het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Hier is de beschikking over 8 binnen tennisbanen.

Het winterseizoen tennis loopt van 1 oktober tot 1 april 🎾


Wintertennis Amsterdam: buitentennis

Wintertennis Amsterdam in de buitenlucht: Lekker fris buiten blijven bewegen. Ervaar zelf hoe fijn het is om in het winterseizoen buiten te tennissen. Wintertennis Amsterdam buiten is weersafhankelijk: temperatuur moet boven de nul zijn en droog.

Tennis is ook in de winter een uitdagende sport, zowel technisch als mentaal. Of je nou beginner bent of gevorderde: Wij zorgen ervoor dat je een voldaan gevoel overhoudt aan je prestaties.

Neem nu contact op voor mogelijkheden wintertennis Amsterdam of bel Tennisschool Amsterdam voor meer informatie: 06 11003631


Wintertennis Amsterdam gezond

Vooral tijdens de donkere wintermaanden is het fijn om je tennisspel te oefenen bij Tennisschool Amsterdam. De grote gezondheidsfactor van wintertennis schuilt in de combinatie van beweging, coördinatie en sociaal contact.

Winter tennis Amsterdam leidt tot een beter uithoudingsvermogen, een slanker lichaam, een kleinere kans op hart- en vaatziekten, sterke beenspieren en stevige botten.


Voordelen wintertennis Amsterdam

 • Minder stress

 • Verbetering leer-en denkvermogen

 • Verbetering ooghand-coördinatie

 • Sociaal contact

 • Calorieën verbranden

 • Kleinere kans op hart-en vaatziekten

 • Toename uithoudingsvermogen

 • Meer zelfvertrouwen, optimisme en energie

 • Sterkere botten en been spieren


You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.
— Arthur Ashe