Tennissen in Amsterdam

tennissen in Amsterdam.jpg

Tennisschool Amsterdam

Kleinschalig, persoonlijk en speelplezier in AMSTERDAM

 

Wil je ook tennissen in Amsterdam? Tennisschool Amsterdam is hét adres voor tennislessen in Amsterdam.

Tennis is na voetbal de tweede sport van Amsterdam. Om fijn te tennissen in Amsterdam kun je altijd terecht bij Tennisschool Amsterdam.

Tennisschool Amsterdam is dé specialist voor tennissen in Amsterdam: Of het nou gaat om losse privé tennislessen of gewoon een balletje slaan.

Bij ons draait het om kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en speelplezier. Tenniscoach Paul van Helvert laat je tennissen in Amsterdam. Fijn een balletje slaan op een van acht binnenbanen van het Frans Otten stadion in Amsterdam.

Meld je nu aan voor tennisles bij Tennisschool Amsterdam of bel voor meer informatie over tennissen in Amsterdam: 06 11003631


Beste mogelijkheid om te tennissen in Amsterdam Zuid

In Amsterdam bloeit het tennis. Waarom? Tennis is een lifetime sport die van zeer jong tot zeer oud kan worden beoefend. Het is een sociale sport die je prikkelt om je grenzen te verleggen, jezelf te verbeteren, zowel fysiek als mentaal.

Aandacht voor jou staat tijdens tennissen in Amsterdam centraal. Tennis je liever alleen of in een groep? We zijn zeer flexibel in het inplannen van tennisles. Bel nu voor een afspraak voor tennisles Amsterdam bij Tennisschool Amsterdam of schrijf je in.

Voordelen tennissen in Amsterdam

Haal je tennishart op bij Tennisschool Amsterdam. Waarom is het zo leuk te tennissen in Amsterdam? 🎾

  • Ervaren en enthousiaste tenniscoach

  • Iedereen kan leren tennissen

  • Ontspannen en goede sfeer

  • Flexibele les- en trainingstijden

  • Bewegen is gezond

  • Tennis is een sport voor alle leeftijden

  • Vergroten zelfvertrouwen


Fijn tennissen in Amsterdam

Tenniscoach Paul van Helvert: “Je huurt een tennisbaan en leraar voor vijftig minuten zodat wij tussen de lessen door tien minuten pauze hebben maar ik maak vaak een uur van. Je begint met inspelen om warm te worden. Minitennis noem ik dat, je staat dan dichtbij het net en we maken gaandeweg de afstand groter. Belangrijk vind ik om te vragen wat iemand wil bereiken bij de tennisles: waarom wil je specifieke verbetering en hoe denk je dat te bereiken? Bijvoorbeeld waarom wil je topspin leren slaan en wanneer ga je dat gebruiken? “


Seizoenen tennissen in Amsterdam

  • Het winterseizoen voor tennis Amsterdam loopt van 1 oktober tot 1 april.

  • Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober

Locatie tennissen in Amsterdam

Het epicentrum van tennissen in Amsterdam bevindt zich in Amsterdam Zuid bij Tennisschool Amsterdam.

Tennisschool Amsterdam biedt in samenwerking met het Frans Otten Stadion in Amsterdam tennislessen aan voor alle leeftijden. Tenniscoach Paul van Helvert heeft meer dan 10 jaar ervaring en is de leukste optie voor tennis in Amsterdam.


Kosten tennissen in Amsterdam

Het tarief voor een privéles is 47 euro per lesuur (50 minuten). Dit is exclusief baan; de binnenbaan moet je er dan nog bijhuren. Er zijn daluren en piekuren voor baanhuur, waardoor de kosten verschillend zijn, tussen de 25 en 32,50 euro.


Tennissen Amsterdam zonder lidmaatschap

Het Frans Otten Stadion heeft de mogelijkheid een speciaal zomerlidmaatschap voor indoor tennis af te sluiten (15 april tot 30 september).

Met dit zomerlidmaatschap kun je zorgeloos tennislessen bij Tennisschool Amsterdam boeken.


Tennissen Amsterdam studenten

Tegen een speciaal tarief biedt Tennisschool Amsterdam tennislessen aan voor studenten in Amsterdam. Neem contact op met tenniscoach Paul van Helvert voor de mogelijkheden voor tennissen Amsterdam studenten of bel voor meer informatie: 06 11003631

Tennis taught me so many lessons in life. One of the things it taught me is that every ball that comes to me, I have to make a decision. I have to accept responsibility for the consequences every time I hit a ball.
— Billie Jean King